Met het motto “Kwaliteitsbieren die toegankelijk zijn voor velen én bijzonder voor de kenner” kun je je voorstellen dat deze brouwerij eigenlijk voor iedereen een favoriet bier heeft.

Ralph en Rick zijn de oprichters van de brouwerij. Naast echte vogelaars zijn beide heren bierliefhebbers. Voor hen reden om samen een brouwerij te starten waarbij alle bieren vernoemd worden naar vogels.

Het vaste assortiment:

Rumoerige Roodborst

Rumoerige Roodborst

De Rumoerige Roodborst is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen.
Fuut Fieuw

Fuut Fieuw

De Fuut Fieuw is een fruitge, dorstlessende session IPA. Het blonde bier heeft een aroma vol citrus, geel tropisch fruit en lichte karameltonen. Door zijn lage alcohlgehalte, mooie bitte en fruitige smaak weet hij je moeiteloos te verleiden.
Dat Is Andere Koekoek

Dat Is Andere Koekoek

Deze Saison is een blonde frisse knaller met drie fruitige hopsoorten. De funky gist geeft het bier een droge, kruidige smaak. De ideale dorstlesser voor iedere dag!
Vink Heerlijk

Vink Heerlijk

Deze licht bittere, fruitige IPA is gebrouwen met heel veel roggemout. Het blonde bier heeft een volle body, mooie bitterheid en een geur vol tropisch fruit.
Nognietnaar Huismus

Nognietnaar Huismus

Nognietnaar Huismus is een fruitige, licht gebrande Amercian Brown vol karamel-, noten-, en koffie-tonen. Het kastanjekleurige bier heeft een volle body, maar blijft door zijn hopbitters en fruitige tonen heerlijk fris. Een topper waardoor je beslist nog niet naar huis gaat.
Datsmaaktnaar Meerkoet

Datsmaaktnaar Meerkoet

Een volle, donker Scotch Ale met zeven verschillende mouten. Het donkere bier heeft een volle body met een uitnodigende schuimkraag. Met het aroma vol toffee, chocolade en donker fruit vraagt het om meer, meer en meer.

De seizoensbieren:

Zwaan Zinnig

Zwaan Zinnig

Dit doordrinkbare wit zit vol tarwemout, fruitige geuren en tropische hoppen. Laag alcoholisch en zeer verfrissend: perfect om de warme dagen waanzinnig goed door te komen!

Nog Eendje

Nog Eendje

Een fruitig blond lentebier met karameltonen en frisse hoppen. Het eerste lentezonnetje nodigt uit om er eentje te drinken. En nog Eendje? Nog eendje dan.
Lekkerinde Kauw

Lekkerinde Kauw

Heerlijke herfstbock waarin een mix van karamel, herfstfruit en een lichte hopbitter prachtig bij elkaar komt. Van dit bier krijg je het zeker warm!